5 Dec - Kalmar

Nationellt läger och thaiboxningsgalan TiP Open 7

Under helgen anordnade Frysbox ett nationellt läger där ungdomar från Stockholm, Karlstad och Kalmar möttes. Träningar och dialoger varvades och ungdomarna fick även möjlighet att vara  funktionärer på thaiboxningsgalan TiP OPEN 7 som TiP Muay Thai arrangerande på lördagen i samband med Kampsportsfestivalen på Älvsjömässan. Några Frysboxare gick dessutom match på galan! Sen var det traditionell läger verksamhet med massor av rolig thaiboxning, dialoger med samarbetsövningar, gemensamma måltider och nya vänner!

Frysboxarna hjälpte till med allt möjligt på galan, bla att stå i registreringen, invägning, vara speakers, prisutdelare, musikansvariga, hjälpa till med skydden, vara hejaklack och allt annat som  behövs för en lyckad tävling.

Mycket lyckad helg och vi är mycket glada och imponerade av alla ungdomar och ledare som gjort ett superjobb!

Vill ni veta resultaten i galan kan ni se dem här!

Stiftelsen Borèns såg till så vi hade ekonomi att genomföra lägret, och Redfellas såg till så vi åt mat i toppklass!