24 Aug - Okategoriserade

Nu drar höstterminen 2017 igång för Frysbox i Stockholm!

Nu drar höstterminen 2017 igång för Frysbox i Stockholm!

Till hösten har killgrupperna slagits ihop och alla killar tränar nu tillsammans på tisdagar 17 -19. Vi hälsar också Dam välkommen i projektet som tränare för killgruppen. Några av er känner redan honom från sommarträningarna och från TiP där han är tävlingstränare. Dialogledare kommer vara Simón Ebers, men som till hösten får hjälp av Rustan som sedan många år arbetat med andra projekt på Fryshuset.

Tränare i tjejgrupperna kommer vara Isa för Nybörjargruppen och Pernilla för Fortsättningsgruppen. De flesta känner Isa sedan tidigare då hon varit tränare för Frysbox under flera år. Isa tävlar också för TiP Muay Thai, har under de senaste åren vunnit VM, EM och SM flertalet gånger och är med i Svenska landslaget. Pernilla är grundare för både Frysbox och föreningen TiP Muay Thai och har som tävlande flertalet VM, EM och SM guld som både proffs och amatör.

 

Träningstider:

Killgruppen: Tisdagar 17.00 – 19.00 (start 29/8)

Tjejgrupp fortsättning: Onsdagar: 17.00 – 19.00 (start 30/8)

Tjejgrupp nybörjare : Torsdagar: 17.00 – 19.00 (start 31/8)

Mixträning: Fredagar 17.00 – 18.00  (alla grupper tillsammans, ingen dialog)

 

Plats: 

Åsögatan 90, TiP Muay Thais lokaler.

T-bana: Medborgarplatsen/Mariatorget, Pendeltåg: Södra station.

 

Pris:

Provträning är kostnadsfri!

300kr för en termin.

 

VÄLKOMNA!!